26.1 C
București
vineri, 19 iulie 2024

Uluitoarea lume nouă, văzută de Alexandru Dan, cercetător în domeniul AI în Luxemburg: „Ești pregătit? Când AI-ul va avea liber arbitru, va face exact ce au făcut și oamenii de-a lungul evoluției noastre: își va pune întrebări existențiale/ Noul ChatGPT este de-a dreptul impresionant”Inteligența Artificială va lua locurile de muncă ale oamenilor și îi va înlocui. Aceasta este cea mai mare temere care apare în majoritatea discuțiilor despre AI. Tehnologia a influențat dintotdeauna omenirea: de-a lungul istoriei, marile invenții au fost privite inițial cu scepticism de oameni, pentru ca mai apoi să devină indispensabile. Tendința a fost întotdeauna următoarea: omenirea își va schimba mereu comportamentul în funcție de tehnologie, fie că discutăm despre, medicină, învățământ, gastronomie, divertisment sau orice altceva.

Ca oricare altă nouă formă de tehnologie, aceasta a generat opinii mixte: în vreme ce unii consideră că poate va fi de folos omenirii în anii ce urmează, alții sunt de părere că implicațiile negative pe care AI le va aduce sunt colosale, iar lumea în care trăim se află într-un moment de cotitură.

Viitorul se întâmplă în timp ce citim acest articol. ChatGPT 4o, noul update al celor de la OpenAI, schimbă paradigma, introduce noi capabilități, noi funcții. Dar la ce să ne așteptăm de la Chat GPT 4o ne spune Alexandru Dan, expert în Inteligență Artificială și CEO Triumvirate Labs.

Alexandru Dan

mai mult la :

republica.ro/uluitoarea-lume-noua-vazuta-de-alexandru-dan-cercetator-in-domeniul-ai-in-luxemburg-zesti-pregatit-cand

 

 Check out our other content

Check out other tags:Most Popular Articles

Descoperă mai multe la Primăria 🦌 mapamond🌐media

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura