32.5 C
București
vineri, 12 iulie 2024

Sebastian Zachmann : Rădoi, fostul mahăr de la metrou, trimis în judecată pentru șantaj după conflictul cu Drulă „Cozonac, sluga lui Rădoi, a propus angajarea unor racheți ucraineni de calitate care să-l lichideze pe Drulă”foto : jurnalistul Sebastian Zachmann

Câteva chestii frumoase din dosarul lui Ion Rădoi, fostul mahăr de la metrou, trimis în judecată pentru șantaj după conflictul cu Drulă:

▶️ Un tip pe nume Cozonac, sluga lui Rădoi, a propus angajarea unor racheți ucraineni de calitate care să-l rezolve pe Drulă. „Hai pe ei…Cât dreaq costă niște racheți d-ăia ucraineni? Hai naiba să punem preț pe capetele lor… 5.000 de angajați, dacă donează fiecare 1.000 lei, facem vreun milion de euro. Și luăm ceva de calitate. Punem preț pe două capete: Drulă și directorul (Ștefan Paraschiv, directorul Metrorex de la acel moment). Și-ai să vezi cum ne lasă lumea în pace. Păi altfel nu se mai poate. Ajungem la disperare”. Chiar au ajuns la disperare.

▶️ Ludovic Orban îl alinta pe Ion Rădoi “El Maximo”, în timp ce fostul lider sindical îl numea pe Orban ”marele președinte la pătrat”. Orban era atunci președintele PNL și șeful Camerei Deputaților. Totuși, în ciuda dulcegăriilor, Orban nu s-a amestecat în conflictul Rădoi-Drulă.

▶️ Ion Rădoi îi suna disperat pe primarii de sectoare pentru a nu-i închide spațiile comerciale din stațiile de metrou – fabrica de bani. În schimbul favorului, primarul Sectorului 3, Robert Negoiță, i-a cerut lui Ion Rădoi ca angajații Metrorex să se înscrie în noul său partid – București 2020. Ca să arate că e om de cuvânt, Rădoi și-a trimis șoferul în partidul lui Negoiță plus familia concubinei.

▶️ Spre deosebire de Negoiță, Piedone nu s-a încurcat cu negocieri politice: i-a cerut lui Rădoi, fără ocolișuri, jumătate din spațiile comerciale de la stația Izvor din Sectorul 5. “O jumătate de stație întreagă îți dau”, a plusat Rădoi. Probabil se vor întâlni la Rahova pentru o nouă rundă de negocieri.

▶️ Cum funcționa mașinăria de făcut bani. Răzvan Rădoi, fiul lui Ion Rădoi, a închiriat de la sindicatul condus de tatăl său un spațiu comercial în stația de metrou Grozăvești cu 1.250 de lei lunar. Apoi, a subînchiriat spațiul către un hipermarket cu 3.000 de euro pe lună. Fiul lui Ion Rădoi a obținut din această afacere 237.600 euro.

Găsiți toate amănuntele pe agenția News.ro începând cu ora 8.00. O zi bună!

Sebastian Zachmann

 Check out our other content

Check out other tags:Most Popular Articles

Descoperă mai multe la Primăria 🦌 mapamond🌐media

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura