26.1 C
București
vineri, 12 iulie 2024

Rătăcirea actorului Dorel Vișan. Îi admiră pe Putin și Kirill, înjură Europa, laudă comunismul și plânge după „patrioții extraordinari” Ceaușescu și DragneaA trecut neobservată, în spațiul critic mediatic, o emisiune „de gală” (!) realizată de Anca Alexandrescu pe 11 martie 2024, în care invitați au fost actorul Dorel Vișan și agitatorul putinist Cozmin Gușă. Din nefericire, renumitul artist a promovat un discurs la fel de putinist, dar și nostalgic-ceaușist, cu laude mincinoase aduse regimului comunist.

Stimulat de prezența în emisiunea „Culisele Statului Paralel”, prin video, a putinistului Cozmin Gușă (clujean ca și el), actorul Dorel Vișan (86 de ani) a început printr-un puseu nostalgic ceaușisto-dragnist. El îi consideră „patrioți extraordinari”, la grămadă, pe Burebista, Nicolae Ceaușescu și Liviu Dragnea!

Cozmin Gușă s-a dezlănțuit într-un putinism grețos și un anti-occidentalism mizerabil: „Personalitatea numărul 1 a lumii BRICS este Vladimir Putin – patriot, din câte se vede. Asta, în lumea cealaltă. În lumea noastră, euro-atlantică, personalitatea numărul 1 este o domnișoară, pe numele ei Taylor Swift. Deci, domnișoara asta, care se implică în politică, care vine în tureu de luna viitoare în Uniunea Europeană, ca să scoată tinerii la vot, când scoate o vorbă, sute de milioane o ascultă și sunt gata s-o urmeze, orice-ar face. Adică avem pe de-o parte un tip serios, dar dictatorial, căruia nu-i place democrația și care n-are talente deosebite…”.

mai mult la :

Rătăcirea actorului Dorel Vișan. Îi admiră pe Putin și Kirill, înjură Europa, laudă comunismul și plânge după „patrioții extraordinari” Ceaușescu și Dragnea

 Check out our other content

Check out other tags:Most Popular Articles

Descoperă mai multe la Primăria 🦌 mapamond🌐media

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura