25.3 C
București
marți, 25 iunie 2024

Radu Hossu : Vă invit! Mâine (03.03.2023) voi fi prezent la sediul Grupul pentru Dialog Social (GDS) pentru primirea premiului oferit de dumnealor pentru anul 2022.Vă invit!
Mâine (03.03.2023) voi fi prezent la sediul Grupul pentru Dialog Social (GDS) pentru primirea premiului oferit de dumnealor pentru anul 2022.
Este o onoare uriașă să fiu în compania unor oameni ca Emilia Sercan (câștigătoare în 2019), Președintele Maia Sandu (câstigătoare în 2020), Cristi Danileţ (câștigător în 2021) printre alte nune importante pentru România și români. O onoare pe care încă nu o pot percepe cu adevărat.
Acest premiul îl primesc, sincer și fără falsă modestie, în numele vostru, al celor care ați sustinut și susțineți cauza Ucrainei, a celor care au donat in campaniile pe care le-am desfășurat începând cu august 2022 și care încă se desfăsoară. Simbolic, împart acest premiu cu voi și mai ales cu Misha Mi Yu, soldatul ucrainean de origine română!
În urma decerării premiului, voi fi alături de Sorin Ionita, Armand Gosu, Flavia Boghiu și membrii Grupului pentru Dialog Social pentru o dezbatere legată de agresiunea rusiei împotriva Ucrainei și răspunsul României și a societății civile din România la această agresiune.
Dacă vreți să ne vedem, să ne salutăm, să ne strângem mâna, să schimbăm câteva vorbe vă aștept de la ora 17.00 la sediul GDS de pe Calea Victoriei nr. 120.
Vă aștept!

Descoperă mai multe la Primăria ⓜ mapamond media

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.Check out our other content

Check out other tags:Most Popular Articles

Descoperă mai multe la Primăria ⓜ mapamond media

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura