11.5 C
București
joi, 18 aprilie 2024

Promenadă nouă, anunțată de Ciprian Ciucu în Sectorul 6. Primarul a semnat autorizația de construire pentru Trotuarul Nordic, între strada Brașov și Râul Doamnei + Situatia statiilor GPLO nouă amenajare în Sectorul 6: Ciprian Ciucu a semnat autorizația de construire pentru Trotuarul Nordic, aflat între strada Brașov și Râul Doamnei. „Aici vom avea un loc foarte plăcut, o promenadă”, spune primarul Sectorului 6.

Ciprian Ciucu a semnat autorizația de construire pentru Trotuarul Nordic

“Domnule Primar, dar de trotuarul de la ștrand, de la Parcul Drumul Taberei, când vă apucați? Nu ați văzut în ce stare este, când eliberați trotuarul de mașini?” Am primat acestă întrebare cel puțin de 100 de ori, spune Ciprian Ciucu într-o postare pe Facebook.

Primarul Sectorului 6 anunță că a semnat autorizația de construire pentru Trotuarul Nordic, aflate între strada Brașov și Râul Doamnei, iar lucrările ar urma să înceapă până la finalul lunii septembrie.

VIDEO | Promenadă nouă, anunțată de Ciprian Ciucu în Sectorul 6. Primarul a semnat autorizația de construire pentru Trotuarul Nordic, între strada Brașov și Râul Doamnei

 Check out our other content

Check out other tags:Most Popular Articles

Descoperă mai multe la Primăria ⓜ mapamond media

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura