25.3 C
București
marți, 25 iunie 2024

Primăria Capitalei vrea să obțină 1 milion de lei pe zi din parcările publice / Accesul mașinilor pe trotuar ar urma să fie blocat de stâlpișoriPrimăria Capitalei vrea să obțină 1 milion de lei /zi din parcările publice, a scris viceprimarul capitalei, Stelian Bujduveanu, pe pagina de Facebook. Acesta spune că în această săptămână a fost aprobat planul de investiții pentru modernizarea sistemului de administrare al parcărilor, iar acesta prevede amenajarea de noi locuri de parcare, cu plată, digitalizare și blocarea accesului mașinilor pe trotuare, ceea ce va crește încasările.

  • ”Punem la lucru una din cele mai de preț resurse de care dispune Bucureștiul, dar nevalorificată până acum: locurile de parcare.
  • Obiectivul: Un milion de lei/zi – ca sursă de venituri din utilizarea parcărilor din București. În această săptămână am reușit să facem primul pas pentru creșterea veniturilor orașului, așa cum am promis.
  • A fost aprobat planul de investiții pentru modernizarea sistemului de administrare al parcărilor din București.
  • Soluția a fost agreată aproape unanim de colegii consilieri generali, indiferent de culoarea lor politică”, a scris Bujduveanu pe pagina de Facebook.

/www.hotnews.ro/


Descoperă mai multe la Primăria ⓜ mapamond media

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.Check out our other content

Check out other tags:Most Popular Articles

Descoperă mai multe la Primăria ⓜ mapamond media

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura