17.6 C
București
sâmbătă, 26 octombrie 2024

Povestea Fermelor Cojocaru. Ovidiu Cojocaru produce brânzeturi din lapte de capră la Balta Doamnei



În Prahova, în comuna Balta Doamnei, satul lacul Turcului, se află Fermele Cojocaru, în cadrul cărora, Ovidiu Cojocaru produce artizanal brânzeturi maturate, după rețete atât românești cât și străine, care rivalizează cu brânzeturile nobile din vestul Europei. Și toate sunt din lapte de capră!

Caciotta, maturată jumătate de an de zile în vin din podgoriile de la Dealu Mare, este un produs marca Fermele Cojocaru care se bucură de mare succes în rândul clienților. De asemenea, vin oamenii să cumpere urdă cu mărar sau o cremă asemănătoare brânzei Almette de pe piață, frecată cu ceapă, usturoi și pătrunjel, dar și iaurt și cașcaval.

www.observatorulph.ro/exclusiv/

 



Check out our other content

Check out other tags:



Most Popular Articles

Descoperă mai multe la Primăria 🦌 mapamond🌐media

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura