19.9 C
București
marți, 28 mai 2024

O căprioară albă a apărut în zona Bran. Imaginile rare au fost surprinse de jandarmii montaniO căprioară albă a fost văzută în zona Valea Porții din Bran, mai multe fotografii fiind făcute publice de Jandarmeria Brașov. „Natura… mereu surprinzătoare și fascinantă Colegii noștri de la Postul Montan Bran-Moieciu, aflați pe traseul din zona Valea Porții din Bran, au avut parte de o întâlnire surprinzătoare cu un exemplar de căprioară albă.
Culoarea foarte rar întâlnită a blănii se datorează cel mai probabil albinismului, o tulburare genetică ce se manifestă prin producerea în cantități foarte mici sau deloc a melaninei, pigmentul care colorează pielea, ochii și părul”, este mesajul care însoțește imaginile postate pe Facebook. Jandarmii montani le transmit turiștilor să protejeze natura și mediul înconjurător pentru a se putea bucura de astfel de imagini rare.

Citește mai mult la: https://www.digi24.ro/magazin/stil-de-viata/animale/o-caprioara-alba-a-aparut-in-zona-bran-imaginile-rare-au-fost-surprinse-de-jandarmii-montani-2719239Check out our other content

Check out other tags:Most Popular Articles

Descoperă mai multe la Primăria ⓜ mapamond media

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura