29.1 C
București
vineri, 30 septembrie 2022

Cătălin Drulă : PSD și PNL plătesc din bani publici ca liderii politici să aibă ode la televiziuni.

  Cătălin Drulă https://www.youtube.com/shorts/w2jHmCA6JSU https://www.youtube.com/shorts/IWsARCSv8wE https://www.youtube.com/shorts/tfjPzP65bgQ

Nicușor Dan : Continuă evaluările anuale ale managerilor instituțiilor de cultură

🟢Continuă evaluările anuale ale managerilor instituțiilor de cultură. Azi au avut loc interviurile cu directorii de la Teatrul Ion Creangă, Teatrul Masca, Teatrul Mic și Teatrul Odeon.

🟢Ca și ieri, aceste interviuri au fost transmise în direct pe pagina de internet a Primăriei Generale (atunci când directorii și-au dat acordul pentru acest lucru), iar înregistrările vor fi puse pe site.

🟢Evaluarea directorilor de teatru se face de către o comisie compusă din specialiști în domeniu și reprezentanți ai PMB. Specialiștii din comisie sunt Bogdana Darie-Crețu, Adrian Neacșu, Dan Cristi Cogălniceanu, Costel Cașcaval, Șerban Puiu, Alexandru Boureanu, Alexandru Berceanu și Anca Sigartău, deci oameni de teatru și film cu notorietate și cu rezultate recunoscute. Din comisie mai fac parte, ca reprezentanți din partea primăriei, Diana Punga (administrator public), Liliana Fedorca (directoarea Direcției Cultură, Învățământ, Turism) și Andrei Rizea (din partea Direcției Economice).

🟢Precizez că notarea managerilor se face atât pe baza rapoartelor de activitate, cât și pe baza interviurilor susținute. Ambele lucruri sunt importante și ambele contează pentru nota obținută.

Check out our other content

Check out other tags:

Most Popular Articles