14.7 C
București
marți, 27 februarie 2024

Nicușor Dan : Am rezolvat azi una dintre bombele lăsate de fosta administrație a Capitalei. Gabriela Firea a cumpărat autobuzele Otokar, însă din anul 2019 nu a mai plătit nimic.🟢 Am rezolvat azi una dintre bombele lăsate de fosta administrație a Capitalei. Gabriela Firea a cumpărat autobuzele Otokar, însă din anul 2019 nu a mai plătit nimic. A rămas un rest de plată de 165 milioane de lei.

🟢 După luni întregi de discuții, am semnat astăzi o eșalonare pe 3 ani a datoriei către Otokar, pe care urmează să o plătim în 36 de rate lunare. Degrevăm astfel bugetul de o datorie curentă importantă, care ne-ar fi creat mari dificultăți. Otokar, la rândul său, a cesionat creanța către Unicredit, către care vom plăti ratele lunare.

🟢 Mulțumesc consilierilor generali din majoritate care m-au mandatat în ultima ședință de consiliu să semnez tranzacția. Mulțumesc Otokar și Unicredit pentru tot efortul din aceste luni și în special Otokar, care ar fi putut să blocheze conturile primăriei în orice moment, dar nu a făcut-o

Nicușor DanCheck out our other content

Check out other tags:Most Popular Articles

Descoperă mai multe la Primăria ⓜ mapamond media

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura