25.1 C
București
sâmbătă, 13 iulie 2024

Mirel Palada, fost purtător de cuvânt al Guvernului, trimis în judecată pentru refuz de prelevare de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Din 2021 are o condamnare definitivă pentru lovireSociologul Mirel Palada, fost purtător de cuvânt al Guvernului între 2013 și 2014, a fost trimis în judecată, luna trecută, fiind acuzat de săvârșirea infracțiunii ”refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice”.

În cazul în care va fi găsit vinovat, Palada riscă o pedeapsă cu închisoarea de la unu la 5 ani. Contactat de G4Media.ro pentru a oferi un punct de vedere despre anchetă, Palada a declarat: ”Să aveți o zi bună și să-mi s…p… Dumnezeii mamelor voastre. Puteți să scrieți așa”.

Conform unui răspuns trimis G4Media.ro de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, care a instrumentat dosarul, la data de 8 octombrie 2020, în jurul orei 23.30, inculpatul a condus un autovehicul marca Mercedes pe strada C.A. Rosetti nr. 32 din municipiul București, ”emanând halenă alcoolică, a fost condus la sediul INML, unde a refuzat prelevarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.” În prezent, dosarul se află în procedură de Cameră Preliminară la Judecătoria Sectorului 2.

În mai 2021, Palada a fost condamnat definitiv, de Curtea de Apel București, la 6 luni de închisoare, cu amânarea aplicării pedepsei, cu un termen de supraveghere de 2 ani, fiind acuzat de lovirea, într-o emisiune TV, a senatorului USR Mihai Goțiu. Incidentul a avut loc în 2017. Prin aceeași sentință, Palada a fost obligat să îi achite lui Goțiu suma de 5.000 de euro daune morale.

Mirel Palada, fost purtător de cuvânt al Guvernului, trimis în judecată pentru refuz de prelevare de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Din 2021 are o condamnare definitivă pentru lovire/ Reacția lui Palada, un șir de insulte la adresa reporterului G4MediaCheck out our other content

Check out other tags:Most Popular Articles

Descoperă mai multe la Primăria 🦌 mapamond🌐media

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura