24.6 C
București
joi, 30 mai 2024

„Fortăreața Voluntari” | Primăria lui Florentin Pandele dă 79 de mii de euro pentru camere de supraveghere cu panouri solare. Banii ajung la compania municipală condusă de președintele FC VoluntariLa doar o zi de la descinderile procurorilor DIICOT de la „lagărele“ din Ilfov, administrația lui Florentin Pandele a dat peste 79.000 de euro unei societăți deținute de Consiliul Local Voluntari pentru a face o altă rețea de camere de supraveghere cu panouri solare, în zonele în care nu există electricitate. Televol Systems, compania care trebuie să execute lucrările, este condusă de Robert Gherghe, președintele executiv al echipei de fotbal FC Voluntari și unul dintre oamenii „indispensabili” din companiile controlate de soțul Gabrielei Firea. 

Pe data de 5 iulie, Primăria Voluntari publică un anunț fără prea multe detalii pe Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP) pentru „Lucrări de construire rețele supraveghere video cu camere prevăzute cu panouri solare“.

Peste 79.000 de euro, fără TVA, trebuie să plece de la bugetul local al celei mai bogate localități din județul Ilfov, care gestionează 94 de milioane de euro pe an, cu 10 milioane de euro mai mult decât Consiliul Județean.

mai mult la :

„Fortăreața Voluntari” | Primăria lui Florentin Pandele dă 79 de mii de euro pentru camere de supraveghere cu panouri solare. Banii ajung la compania municipală condusă de președintele FC VoluntariCheck out our other content

Check out other tags:Most Popular Articles

Descoperă mai multe la Primăria ⓜ mapamond media

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura