26.1 C
București
vineri, 12 iulie 2024

Elena Lasconi | USR Câmpulung Muscel : Binele va învinge întotdeauna. De aproape doi ani sunt unul dintre cei mai “vânați” primari din RomâniaBinele va învinge întotdeauna, chiar dacă răul pare că are parte de victorii mărunte. Spun asta pentru că am trăit-o pe pielea mea, nu pentru că am citit în cărți.
O să vă spun direct, fără ocolișuri. De aproape doi ani sunt unul dintre cei mai “vânați” primari din România. Sute de plângeri, zeci de procese, petiții, campanie de denigrare plătită în presă, campanie de denigrare online prin sute de conturi false, urmăriri, sabotaj și multe mizerii. În spatele acestor mercenari, care au ca scop distrugerea Câmpulungului, se află personaje din vechea clasă politică, disperate să pună mâna pe putere. Vorbesc de aceeași clasă politică ce a distrus orașul, a pus pe drumuri peste zece mii de câmpulungeni și a supt din banul public cât a poftit.
De ce se întâmplă asta? Pentru că nu sunt ca ei. Sunt pusă pe treabă, sunt cinstită, am charismă, nu sunt șantajabilă și nici nu mă las intimidată de nimeni.
Scopul meu: să transformăm Câmpulungul în oraș european și să creștem calitatea vieții fiecărui câmpulungean, să unim comunitatea, să creăm un oraș în care să se întoarcă mamele și tații plecați la muncă în străinătate și nu în ultimul rând, să inspir.
Să inspir oameni de bună credință să intre în politică ca să scăpăm de lichele corupte, să ne facem bine.
Scopul lor: să nu îmi duc mandatul până la capăt. Să pună mâna pe putere. Să pună marionete la butoane, care să le finanțeze partidele și firmele de casă prin parandărături. Singurul scop al acestor personaje este doar propriul interes.
Pentru ei oamenii nu contează.
Astăzi, se bucură și râd că au obținut o victorie. Este vorba de o posibilă judecare a cererii de anulare a autorizației pentru bulevard (deocamdată sunt zvonuri și nu am luat la cunoștință de această cerere). Manevra e simplă. Toată lumea așteaptă terminarea lucrărilor. Și aveam siguranța că în maximum două luni era gata.
Nu vreau să rememorez mizeria lăsată în urmă de fostul primar. Un bulevard decopertat, zero lei alocați, proiect de asfaltare cu mari probleme, acte făcute de mântuială. Am reparat din mers tot ce s-a putut legal. Când am terminat de făcut toată documentația ca la carte (cea care ar fi trebuit să fie făcută înainte de autorizație), când bulevardul a început să prindă contur, au început plângerile. Nu am să le enumăr.
Cert este că în urma ultimului control de la ISC, concluzia a fost că autorizația dată de Țâroiu are mari probleme de legalitate doar că atunci nu l-a reclamat nimeni. A ajuns concluzia la Prefectură. Sincer, puteau să analizeze câteva luni bune, dar s-au mișcat super rapid și se pare că ne-au dat în judecată (așa scrie presa locală). Interesant și chiar nu aveam așteptări. Ce să mai zic? Felicitări pentru eficiență! Vă așteptăm la Câmpulung! Cu toții suntem “bucuroși” să mai lungim boala.
Astea sunt faptele. Sunteți deștepți, comunitatea este mică, îi cunoașteți pe mercenari, știți cine e la butoane la județ, sper să înțelegeți. Nu mă las. Scopul meu e nobil și e doar despre oameni.
Continuăm!
#elenalasconi
#campulungmuscel


Check out our other content

Check out other tags:Most Popular Articles

Descoperă mai multe la Primăria 🦌 mapamond🌐media

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura