15.3 C
București
joi, 18 aprilie 2024

Elena Lasconi „La Câmpulung începe cel mai amplu proces de digitalizare a unei Primării din România. Gata cu hârțoagele!”Vești foarte bune! La Câmpulung începe cel mai amplu proces de digitalizare a unei Primării din România. Gata cu hârțoagele!

Tocmai am semnat contractul de finanțare pe fonduri europene POCA de 4.291.723 lei pentru proiectul “Ecosistem digital interconectat și GIS integrat în cadrul UAT Municipiul Câmpulung”.
Practic, din acest moment și până în decembrie 2023 vom digitaliza total Primaria după modelul liderilor în domeniu: Danemarca, Finlanda, Suedia, Olanda, Norvegia.

Ce înseamnă asta pentru fiecare câmpulungean:
– Digitalizarea a peste 300 de procese din Primărie. Adică, transparență totală, debirocratizare și cel mai important nu veți mai pierde timp pentru eliberarea unor documente. Acestea pot fi eliberate pe loc sau în sistem digital.
– Vom avea acreditare ISO 9001 care garantează servicii de înaltă calitate oferite de către angajații Primăriei.
– Nu va mai exista posibilitatea de a se pierde pe circuitul documentelor vreo solicitare a cetățenilor. (Ex: anul acesta a venit la mine în audiență o doamnă care a făcut o solicitare în urmă cu 21 de ani la care nu i s-a răspuns niciodată. Așa ceva este inadmisibil.)
– Sistemul pe care îl vom implementa va arăta în timp real cine și cât muncește astfel încât va fi imposibilă raportarea fictivă făcută de unii funcționari publici.
– Vom avea o hartă digitală GIS cu toate conductele de apă, canal, domeniu public, spații verzi. Ca să vă faceți o idee cât de grozavă e această hartă imaginați-vă că maparea unui spațiu verde oferă informații despre fiecare arbore, bancă, coș de gunoi, stâlp de iluminat, tobogan, leagăn etc, practic, tot.

Mulțumesc în mod special Ioanei Marcu, city manager Câmpulung pentru super implicare! Bravo, bravo!
Continuăm!
#elenalasconi
#campulungmuscelCheck out our other content

Check out other tags:Most Popular Articles

Descoperă mai multe la Primăria ⓜ mapamond media

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura