26.1 C
București
vineri, 12 iulie 2024

Clotilde, victorie mare. Speriati ca-si vor pierde mandatele, consilierii PSD si PNL au votat bugetul Sectorului 1. Armand: „Nu am inteles sa cedez nicio clipa santajului USL”Proiectul de buget al Sectorului 1 a fost aprobat, vineri, de consilierii locali dipa ce primarul Clotilde Armand i-a avertizat, in urma cu doar doua zile, ca initiaza demersuri pentru desfiintarea Consiliului Local Sector 1 ca urmare a blocajelor la care s-a dedat majoritatea PSD-PNL.

„Proiectul de buget pe anul 2022 a fost votat astazi in Consiliul Local. Dam drumul la investitii istorice in Sectorul 1! Avem multe programe si proiecte care asteptau, de doua luni, acest vot. Mergem pe mai multe paliere cu investitiile: scoli si gradinite, spitale, infrastructura, mediu si digitalizare. Avem multe prioritati, va spun doar ca sunt strazi care nu au vazut asfaltul din 2008 si avem mai multe unitati de invatamant supraaglomerate, aici vom extinde ce vom putea si vom construi, acestea sunt doar o parte dintre prioritati. Desi bugetul a fost aprobat cu intarziere de doua luni, vrem ca la finalul anului sa racordam peste 2.000 de apartamente in programul ‘Termoficare de la soare’. Anul acesta incepem reamenajarea si modernizarea marilor parcuri aflate in administratia noastra.

PS: Nu am inteles sa cedez nicio clipa santajului USL. Si uitati ca bugetul propus de mine in urma cu doua luni, care mai ieri era declarat ‘ilegal’ de consilierii PNL PSD, a fost votat tocmai de acestia. Astazi au inteles ca este legal totul. Dupa unsprezece sedinte. #Continuam #FacemCurat”, a anuntat Armand pe Facebook.

mai mult la  /www.aktual24.ro/Check out our other content

Check out other tags:Most Popular Articles

Descoperă mai multe la Primăria 🦌 mapamond🌐media

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura