24.6 C
București
joi, 30 mai 2024

Clotilde Armand : Am profitat de vremea caldă și am accelerat lucrările de reabilitare termică. Anul trecut am finalizat anvelopările pentru 40 de blocuriAm profitat de vremea caldă și am accelerat lucrările de reabilitare termică, avem nevoie de cât mai multe imobile performante energetic. Anul trecut am finalizat anvelopările pentru 40 de blocuri.

Un consum redus de energie înseamnă, în primul rând, facturi mai mici la întreținere. Schimbăm total și estetica întregului cartier, de exemplu blocul de pe bulevardul Ion Mihalache, cum era vara trecută și cum arată astăzi. În perioada următoare, specialiștii Direcției Investiții din cadrul Primăriei Sectorului 1 vor face recepția acestor lucrări. Le-am cerut să verifice cu strictețe calitatea și dacă firmele care au executat lucrările și- au îndeplinit obligațiile contractuale.

Îi îndemn pe locuitorii blocurilor recent reabilitate, dacă au observat probleme cu calitatea lucrărilor sau a materialelor, să sune la 021/314.20.98- Serviciul Urmărire Contracte, Lucrări, Reabilitare Termică și Energii Alternative din cadrul Primăriei Sectorului 1. Feed-back- ul dumneavoastră este important pentru noi pentru a ne asigura că nu ne scapă niciun detaliu.

Clotilde ArmandCheck out our other content

Check out other tags:Most Popular Articles

Descoperă mai multe la Primăria ⓜ mapamond media

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura