19.9 C
București
marți, 28 mai 2024

Carmen Dumitrescu : Am primit de la firma de avocatură Worldwide Business Attorneys and International Advisors o scrisorică. Mi se cere să șterg toate articolele publicate despre dl. Ștefan Mindea



Vă mai amintiți de domnul Ștefan Mindea? Domnul doctor Mindea. Că eu am încercat să-l uit, mi-a dat coșmaruri. Ei bine, tocmai am primit de la firma de avocatură Worldwide Business Attorneys and International Advisors o scrisorică în care mi se cere să șterg toate articolele publicate despre domnul doctor în Investigatoria și Media Quality.

Îmi sugerează chiar că dacă fac asta și țin totul strict confidențial, poate facem și o înțelegere. Și îmi zice firma asta că ei înțeleg dreptul la exprimare și libertatea presei, dar îmi explică că domnul Mindea dorește să nu mai existe în căutările de pe internet acele link-uri care îi afectează imaginea de super-medic.

Nu zice firma de avocatură nimic legat de faptul că prin articolele alea eu chiar am salvat niște oameni de un impostor și am prevenit, poate, niște drame. Nici că Mindea ar fi vreun nevinovat. Zice doar că Mindea suferă. Păi ce să zic? Foarte bine! Să sufere liniștit!
Iar eu înțelegeri cu el nu fac, de vândut nu mă vând și articolele alea vor fi repostate în aceste zile pe paginile publicațiilor Investigatoria și Media Quality, ca să le mai citească și cei care n-au apucat prima dată.

Dar așa funcționează treaba, fraților: ți se cere să ștergi, să păstrezi secretul și poate faci și o negociere. Ei bine, nu! Să mă dea în judecată dacă vrea domnul Mindea să demonstreze că are dreptate. Eu înțelegeri pe la spatele publicului nu fac.

Carmen Dumitrescu 



Check out our other content

Check out other tags:



Most Popular Articles

Descoperă mai multe la Primăria ⓜ mapamond media

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura