19.9 C
București
marți, 28 mai 2024

Caracatita din Sectorul 1. DNA a finalizat dosarul unui tun de peste 3 milioane euro din mandatul lui „Diamante”. Un afacerist PSD si directoarea complexului Caraiman sunt trimisi in judecataDNA a anuntat, vineri, ca a trimis-o in judecata pe directoarea Complexului Multifunctional Caraiman din Sectorul 1, alaturi de inca patru persoane si de administratorul firmei Minimed Solutions, pentru fapte de coruptie. Prejudiciul este de 17.205.091,34 lei.

Complexului Multifunctional Caraiman este in subordinea Primariei Sectorului 1, faptele avand loc in mandatul lui Daniel Tudorache, actual deputat PSD. Minimed Solutions din Bucuresti este detinuta de fostul consilier general PSD, Mihai Peptan, potrivit SEAP. El a fost secretarul general al PSD Sector 4 si era considerat ”locotenentul lui Baluta”, primarul Sectorului 4.

 

 

Caracatita din Sectorul 1. DNA a finalizat dosarul unui tun de peste 3 milioane euro din mandatul lui „Diamante”. Un afacerist PSD si directoarea complexului Caraiman sunt trimisi in judecata

 Check out our other content

Check out other tags:Most Popular Articles

Descoperă mai multe la Primăria ⓜ mapamond media

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura