25.1 C
București
sâmbătă, 13 iulie 2024

Camelia Bertea: Victorianul este noul ziar lansat de USR PLUS la VictoriaVictorianul este noul ziar lansat de USR PLUS la Victoria, ce are ca scop informarea oamenilor cu privire la activitatea, proiectele și planurile de viitor ale organizației și ale aleșilor – primar, consilieri locali, județeni și parlamentari.
Împreună cu consilierii locali, cu doi dintre colegii parlamentari din județul Brașov – Irineu Darău și Victor Ilie – și cu alți colegi din USR, am ieșit vineri să distribuim primul număr al ziarului. A fost o ocazie bună și pentru a sta de vorbă cu oamenii, de a afla cu ce probleme se mai confruntă și ce așteptări au de la noi, cei aleși pentru a vă reprezenta interesele.
Orașul Victoria a devenit deja un exemplu de bune practici și sper că, alaturi de colegii din USR PLUS și cu sprijinul lor, vom reuși să arătăm că în România se poate face politică și altfel decât am fost obișnuiți atâția ani.
Vă doresc un weekend cât mai plăcut și aștept părerile voastre despre ziarul Victorianul și sugestii cu privire la ce fel de informații ați vrea să regăsiți în edițiile viitoare.
#Victorianul #Echipă #USRPLUS #Victoria


Check out our other content

Check out other tags:Most Popular Articles

Descoperă mai multe la Primăria 🦌 mapamond🌐media

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura