23.5 C
București
luni, 5 iunie 2023

Camelia Bertea „Dragi Victorieni,ne pregătim și noi pentru înfrumusețarea orașului nostru”Dragi Victorieni,

Primăvara se apropie cu pași repezi, așa că ne pregătim și noi pentru înfrumusețarea orașului și pentru amenajarea spațiilor verzi 🌿🌼

După ce anul trecut am reamenajat parcul din centru, acum a venit rândul parcului din fața Primăriei, pe care cu toții ne dorim să îl vedem mai primitor, curat, verde și plin de flori.
Chiar astazi am vizitat Pepiniera Dendrobotanica, unde am găsit specii foarte frumoase de plante și arbuști adaptate climei din zona noastră, cultivate de producători locali: ienupăr, liliac, magnolie, tuia. Iar prețurile sunt la jumătate față de alte lanțuri horticole.

Am discutat, de asemenea, cu doamna Oprea Ioana, inginer peisagist, căreia îi 🙏 mulțumesc pentru faptul că a acceptat să ne consilieze pro bono cu sfaturi de specialitate în vederea achiziționării celor mai potrivite specii pentru amenajarea parcului.

Prin urmare, momentan adunăm informații, studiem oferte și prețuri, urmând ca în curând să facem și achiziția și să demarăm lucrările de amenajare, astfel încât începând cu data de 1 Mai să ne putem bucura de un nou spațiu de relaxare în orașul nostru.

Ținem aproape!

Camelia BerteaCheck out our other content

Check out other tags:Most Popular Articles