25.1 C
București
sâmbătă, 13 iulie 2024

Camelia Bertea | Victoria, Brașov : 200 de copii din toată țara au venit la Victoria pentru a se antrena cu invitatul nostru din Japonia, dl. Shuseki Manabu Murakami, instructor de Karate-Do ShotokanDragi victorieni,

După trei zile de activități sportive, în care peste 200 de copii din toată țara au venit la Victoria pentru a se antrena cu invitatul nostru din Japonia, domnul Shuseki Manabu Murakami, instructor șef de Karate-Do Shotokan, astăzi dăm startul unui nou eveniment: “Follow the rhythm of music” 🎵

În cadrul unui program Erasmus, timp de o săptămână, profesori din Spania, Belgia și Turcia vor fi prezenți în orașul nostru și, alături de Clubul Copiilor din Victoria, vor desfășura activități, ateliere, discuții legate de muzică și de tradițiile muzicale din zona noastră.

🔹 Astăzi, de la ora 17, vă invit cu mic cu mare la Seara muzicii populare, ce va include un spectacol susținut de ceata Liceului Teoretic I. C. Drăguşanu și Clubul Copiilor Victoria.
🔹 Iar mâine, marţi, tot de la ora 17, avem spectacol de muzică uşoară şi dansuri moderne, susţinut de Clubul Copiilor Victoria şi copiii de la Zumba Kids.

Ambele spectacole vor avea loc în aer liber, pe platoul din faţa Clubului Copiilor.
Sunt tare bucuroasă şi mândră pentru faptul că organizarea acestui eveniment la Victoria este şi rezultatul eforturilor mele din perioada de profesorat, când am reuşit să înscriu Clubul Copiilor Victoria în două proiecte europene din cadrul programului Erasmus, unul dintre acestea fiind “Follow the rhythm of music”.

Vă las cateva fotografii de la antrenamentele de karate din weekend, precum şi de la sosirea oaspeţilor din programul Erasmus.

Ne vedem la spectacol !Check out our other content

Check out other tags:Most Popular Articles

Descoperă mai multe la Primăria 🦌 mapamond🌐media

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura