26.1 C
București
vineri, 19 iulie 2024

Allen Coliban : Redăm centrul istoric pietonilor și riveranilor!Regulamentul pentru restricționarea accesului auto în Centrul Istoric, în weekenduri, este în dezbatere publică.Suntem cu un pas mai aproape pentru implementarea unei măsuri pe care mii de brașoveni o susțin public.
Regulamentul propus consultării publice definește clar două aspecte. Primul este definirea zonei – Centrul vechi, tot ceea ce începe de la Bulevardul Eroilor și până la Pietrele lui Solomon, între Drumul Poienii și Tâmpa – o zonă care are două puncte principale de acces, strada Mureșenilor și strada Castelului. Toată această zonă se supraaglomerează cu ocazia sărbătorilor, dar și a weekend-urilor în care vin foarte mulți turiști.
Al doilea aspect se referă la categoriile care au acces în această zonă și la modalitățile de obținere a accesului. Vorbim atât de acces permanent, cât și de modalități de acces temporar.
Vă invit să citiți Regulamentul propus și să vă exprimați opiniile despre el, până pe 5 februarie (link în comentarii).
De asemenea, dacă nu ați semnat încă petiția pentru limitarea accesului auto în Centrul Istoric al Brașovului, în weekenduri, vă rog să o faceți. Vă las pentru asta un cod QR și un lin direct la petiție mai jos.

www.brasovcity.ro/ro/consiliul_local/proiecte_de_hotarare_dezbatere_publica/25948/

 

 

 Check out our other content

Check out other tags:Most Popular Articles

Descoperă mai multe la Primăria 🦌 mapamond🌐media

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura