21.9 C
București
marți, 28 mai 2024

Allen Coliban : Întâlnire cu Excelența Sa, doamna Adelheid Folie, ambasador al Republicii Austria în RomâniaAstăzi, la Primăria Municipiului Brașov, ne-am bucurat de vizita doamnei ambasador Adelheide Folie, cu care am discutat despre relațiile diplomatice dintre Austria și Brașov, orașul nostru fiind înfrățit cu localitatea austriacă Linz.

Ambasada Austriei va fi implicată în următoarea ediție a Forumului Orașelor Verzi, în special în contextul provocărilor legate de schimbările climatice, cu care se confruntă și stațiunile montane din Austria. Un alt proiect verde care a făcut obiectul discuției cu reprezentantul Austriei la București a fost Parcul Natural Brassovia, austriecii având o largă experiență în managementul zonelor verzi din arealele turistice.

În același context, am participat în Poiana Brașov la conferința „Austrian Round Table Wintersports”, unde au fost prezente companii cu know-how în Green Tech și firme care oferă servicii de cea mai înaltă calitate pentru stațiunile de schi, scopul nostru fiind acela de a menține Poiana Brașov drept cea mai importantă stațiune de schi din România.
După prima vizită la Brașov, oficialul austriac a declarat că a rămas plăcut impresionată de orașul nostru, în special de Biserica Neagră.Check out our other content

Check out other tags:Most Popular Articles

Descoperă mai multe la Primăria ⓜ mapamond media

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura