31.4 C
București
sâmbătă, 13 iulie 2024

Allen Coliban „În aceste zile continuă acțiunile ample de curățenie în oraș”În aceste zile continuă acțiunile ample de curățenie în oraș. S-au dezinfectat, curățat și spălat platformele de gunoi din oraș. Până la finalul „lunii curățeniei”, se va ajunge la fiecare dintre acestea.

În afară de acestea, prestatorul a continuat spălarea cu jet puternic de apă trotuarele din cartier, urmând ca și străzile secundare să fie incluse în acest program.
Ne dorim un oraș curat, cu cât mai puțină poluare, iar acest deziderat îl putem îndeplini doar împreună: administrația, prestatorii de servicii și cetățenii care au grijă la rândul lor de spațiul comun. Câmpurile verzi, albia pârâiașelor sau spațiul verde dintre blocuri nu sunt gropi de gunoi, sunt spațiile noastre, ale tuturor brașovenilor și este în responsabilitatea noastră să le menținem curate.

Pentru reclamații privind situația din oraș, privind modul în care prestatorii își desfășoară activitatea, vă rog să apelați cu încredere la aplicația MyBrasovCity, pe care o puteți descărca din Google Play Store sau Apple Store.Check out our other content

Check out other tags:Most Popular Articles

Descoperă mai multe la Primăria 🦌 mapamond🌐media

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura