28.5 C
București
vineri, 21 iunie 2024

Allen Coliban : Ieri am avut onoarea să urez bun venit delegației Ambasadei SUA în Brașov„Tocmai am încheiat o vizită uimitoare, într-un oraș uimitor, aici, în Brașov.” – a declarat șeful misiunii diplomatice a SUA în România, David Muniz.

Ieri am avut onoarea să urez bun venit delegației Ambasadei SUA la București, cu care am purtat discuții legate de dezvoltarea economică a Brașovului. Unul dintre subiectele atinse în discuția cu domnul David Muniz a fost posibilitatea relocării unor facilități de producție din alte zone ale Europei, în Brașov.

Am evidențiat faptul că Brașovul deține forță de muncă extrem de bine calificată, având posibilitatea de a atrage investitori strategici în domeniile de viitor, precum IT, industrii „verzi”, aeronautică sau automotive.

Am discutat și despre democrație și valori comune, în contextul geo-politic actual, iar domnul Muniz a remarcat și apreciat eforturile depuse de societatea civilă, mediul privat și municipalitate pentru a gestiona situația dramatică a refugiaților din Ucraina. Astfel, am fost alături de delegația SUA și viceprimarul Flavia Boghiu la centrul de refugiați de la CATTIA, un model de bune practici în România.

Cuvintele de laudă ale șefului misiunii SUA la adresa orașului nostru și a comunității brașovene ne onorează și ne responsabilizează.


Descoperă mai multe la Primăria ⓜ mapamond media

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.Check out our other content

Check out other tags:Most Popular Articles

Descoperă mai multe la Primăria ⓜ mapamond media

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura