25.3 C
București
marți, 25 iunie 2024

Alexandra Tătaru / USR Focșani „Rămâne cum am stabilit”Nemulțumit nevoie mare de decizia aleșilor majoritari din Consiliul Local, care au stabilit în ședința de săptămâna trecută să nu fie de acord cu discutarea unui proiect de hotărâre ce vizează majorarea cu 50.000 de lei a bugetului pentru spectacole în cadrul unui proiect anti-drog, primarul PSD Misăilă a încercat, inutil, azi să-și impună punctul de vedere.

❗Se știe că săptămâna trecută am primit #amenințări din partea edilului că aș putea avea neplăceri dacă nu votez #alocarea #suplimentară.

➡️Între timp, primarul a convocat o #ședință #extraordinară pentru ziua de azi, 4 mai și cred că nu întâmplător a ales această zi, întrucât pentru miercuri am făcut cu mult înainte o cerere de concediu, aprobată de primar, pentru rezolvarea unor probleme de ordin personal care nu au suportat amânare.

🔷️🔶️Prin urmare, am lipsit motivat de la ședința extraordinară a Consiliului Local, dar punctul meu de vedere în legătură cu proiectul supus din nou discuției nu s-a schimbat și nici nu se va întâmpla pe viitor.

🔷️🔶️Ca să fiu clară, Consiliul Local Focșani a #aprobat #deja pe 31 martie suma de 110.000 de lei, exact cea propusă de organizatori, pentru derularea activităților și, din punctul meu de vedere, nu se justifică o nouă suplimentare a sumei, motivată, chipurile, de creșterea onorariilor artiștilor care vor presta.

➡️Este de bun simț ca responsabilii din partea municipalității care se ocupă de proiect să se limiteze la fondurile aprobate inițial, iar în felul acesta nu periclităm nici bugetul unui festival de tradiție cum este „Florentin Delmar”, de unde se propune tăierea celor 50.000 de lei.

🔷️🔶️Mulțumesc pe această cale colegilor din Consiliul Local, care nu s-au lăsat antrenați în #manipularea #populistă a #edilului, #costisitoare pentru bugetul local.

Alexandra Tătaru


Descoperă mai multe la Primăria ⓜ mapamond media

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.Check out our other content

Check out other tags:Most Popular Articles

Descoperă mai multe la Primăria ⓜ mapamond media

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura